Praktisk informasjon

Her finner du priser og program og annen praktisk informasjon. Denne artikkelen vil oppdateres frem mot møtet. 

Vi ber alle om å velge sine delegater så snart som mulig. Delegatene melder seg på her. Vi ber om at dette gjøres innen 10.juni. De første 50 som melder seg vil få hver sin flotte IOGT-sekk når de kommer på møtet.

Adresse: Åsane folkehøgskole i Bergen, Hylkjeneset 108 (IOGTs folkehøgskole https://aasane.fhs.no/)

Priser:
Overnatting i dobbeltrom pr.pers, inkl. full pensjon. kr.2.250
Overnatting i enkeltrom, inkl. full pensjon. Kr. 2.500
Deltakelse på alle arrangementer uten overnatting: kr.1.950.-
Kun festmiddag, kulturarrangement, kaffe lørdag: 800.- 

IOGT dekker rimeligste praktisk gjennomførbare reise. Om du er i tvil om reisen du planlegger vil bli dekket, kan du ta kontakt med generalsekretær cecilie.widnes@iogt.no

Ta kontakt med oss på iogt@iogt.no om du har spørsmål.

Hvem kan delta:

Landsmøteforhandlingene er åpne for alle og alle medlemmer har talerett på møtet. På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 ønsker sentralstyret å begrense deltakelsen på årets landsmøte. Det blir derfor ikke noe landsmøteseminar eller andre aktiviteter i tilknytning til møtet, slik vi har hatt de siste årene, kun ordinært møte for delegatene. Også pleier jo Åsane å stille opp med et godt kulturtilbud slik at det blir en god helg sammen! Alle som skal delta på landsmøtet må melde seg på via påmeldingsskjemaet. Dersom smittesituasjonen gjør at det blir begrensninger på antall deltakere som kan samles fysisk, vil delegater bli prioritert.

Vi jobber med en løsning slik at det skal være mulig å følge landsmøtet som observatør via internett for de som ikke er delegater. Mer informasjon om dette kommer.

I tilknytning til landsmøtet arrangerer vi også på lørdag en festmiddag og konsert for alle medlemmer, frivillige og ansatte i organisasjonen. De som kun skal delta på dette kan krysse av for det i påmeldingsskjemaet.

Avdelinger, områder og regioner i IOGT har rett til representasjon. Hver avdeling som er aktiv og har sendt inn årsmelding for 2020 kan stille med en delegat. Hver region har 3 delegater. Med denne innkallingen sendes sakliste og oversikt over hvor mange representanter hvert område har. Dette er også tidligere sendt ut.

Ifølge vedtektene våre må kontingenten være betalt for inneværende år for å utløse medlemsrettigheter (før betalingsfristen utløper er det tilstrekkelig å ha betalt kontingent for foregående år.). Kontingenten sendes ut om rundt 14 dager, men medlemmer som skal velges til delegater må altså ha betalt kontingent for å bli valgt som delegat.

Program:

Se fullt program her.

Overnatting:

Rommene har grei standard med bad og toalett ute på gangen (to rom deler bad). Sengetøy eller håndklær finnes på rommet.

Reiseregning:

Reiseregningsskjema

Reise:

Vi dekker billigste reisemåte. Hvis dere kommer med fly vil vi gjerne vite når dere lander på Flesland. Vi har ikke lagt opp til noe fellesreise ennå, men hvis det er mange som kommer samtidig skal vi se på muligheten for dette, evt. gi litt tips om hvem dere kan reise sammen med inn til skolen. Om dere drar inn på egenhånd kan dere ta flybussen inn til bussterminalen i Bergen, så er det Buss 300 (Knarvik) eller 36 (Hordvik) til Hylkje. Den tar en halvtime fra sentrum. Fra busstoppen er det en liten spasertur på 15-20 minutter i litt bakkete terreng. Er du dårlig til beins kan vi ordne med transport fra hovedveien.

Pakking:

Det er ingen kleskoder under landsmøtet, men mange synes det er hyggelig å pynte seg litt opp til festmiddagen. Det er også anledning til å bade på stranden ved skolen, så om du vurderer å prøve deg på et vestlandsbad, kan det være fint å ta med badedrakt.
Sengetøy og håndkler finnes på rommene, så det trenger du ikke å tenke på. 

Delegater:

Sakspapirene finner dere her. Vi kommer til å kopiere et sett til hver som dere får på møtet. 
Vi minner også om at alle representanter må ha betalt kontingenten sin for å bli godkjent som representant.

Nyheter

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".

Landsmøtet bestemte i fjor at IOGT skulle gjennomføre en grundig gjennomgang av seg selv for å kunne stå frem som en sterkere organisasjon i 2027. Da er det 150 år siden IOGT ble stiftet i Norge.

Fremtidskonferansen 2024