Fylker

Felleskalender

Velg kategorier for å filtrere kalenderen etter aktivitetstype. Dersom ingen kategorier er valgt vises alle aktiviteter. 

Oktober 2021

27 okt

18.30-20.00 27. oktober 2021

Foreldretreff 9.trinn. 

Temaet for dette treffet er gaming, sosiale medier og psykisk helse. 

Velkommen til treff. 

30 okt

11.00-12.00 30. oktober 2021

Sted: Zoom

For the Sober Inspiration Talk of Sober October 2021, we have the pleasure to hang out and talk with two innovative leaders of alcohol-free drinks businesses. Moa Gürbüzer, CEO, Oddbird, and Patrik Drobny, CEO, Anaperitivo. And we are excited about a thought-provoking conversation about the potential of alcohol-free drinks businesses to inspire alcohol-free choices, to change the alcohol norm, and create more curiosity about the alcohol-free way of life. We look forward to hearing about the insights and experiences from two trail blazers.

Les mer

November 2021

1 nov

14.00-18.00 1. november 2021

Sted: IOGT-huset i Torggata 1 i Oslo

Bli med å pakke materiell som skal sendes ut til frivillige rundt om i landet. Du må ikke delta i hele tidsrommet.  Vi spiser kl. 18 sammen med deltakere som kommer for å delta på seminaret. Du er også velkommen til å bli med på Hvit jul-seminaret som begynner kl. 19.

Vi vil gjerne vite hvor mange frivillige som kommer, så det er fint om du fyller ut påmeldingsskjemaet.

1 nov

19.00-20.00 1. november 2021

Sted: Torggata 1 i Oslo og Digitalt via zoom

Vi markerer starten på årets Hvit jul, kampanje. Kampanjeleder, Mari-Marthe Katt-Ugle, forteller om kampanjen og hvordan du kan være med å bidra. Sammen gir vi flere barn en trygg alkoholfri jul. 

Meld deg på

8 nov

14.00-18.00 8. november 2021

Sted: IOGT-huset i Torggata 1 i Oslo

Bli med å pakke materiell som skal sendes ut til frivillige rundt om i landet. Du må ikke delta i hele tidsrommet.  Vi spiser kl. 18 sammen med deltakere som kommer for å delta på seminaret. Du er også velkommen til å bli med på seminaret om alkoholfri barndom som begynner kl. 19.

Vi vil gjerne vite hvor mange frivillige som kommer, så det er fint om du fyller ut påmeldingsskjemaet.

8 nov

18.00-20.00 8. november 2021

Sted: Torggata 1 i Oslo og Digitalt via zoom

Som samfunn har vi et ansvar for at alle barn og ungdommer skal føle seg trygge både hjemme og ute, i tillegg til å forebygge at de får rusproblemer senere i livet. For å legge til rette for en trygg alkoholfri barndom trenger vi en solidarisk forebyggende ruspolitikk. I dette møtet får du høre om hvordan IOGT jobber for å gi alle barn en trygg alkoholfri barndom, og hvordan du kan bidra i dette arbeidet.

Les mer om kampanjen Alkoholfri barndom her.

Meld deg på

10 nov

16.00-21.00 10. november 2021

Sted: Holt gård i Stokke

Om du aldri tidligere har deltatt i Hvit Jul kampanjen, eller om du er Hvit Jul veteran,
har vi gleden av å Hvit invitere deg til middag og idemyldring.Dette skal være en hyggelig kveld i godt selskap hvor vi sammen finner ut hvordan vi vil gjennomføre årets Hvit Jul kampanje.

Påmelding

13 nov

12.00-17.00 13. november 2021

Sted: Hald konferanse i Madal

Om du aldri tidligere har deltatt i Hvit Jul kampanjen, eller om du er Hvit Jul veteran, har vi gleden av å invitere deg til lunsj og idemyldring.Dette skal være en hyggelig ettermiddag i godt selskap hvor vi sammen finner ut hvordan vi vil gjennomføre årets Hvit Jul kampanje.

Påmelding

Møteplaner for de avdelingene som har slike program:

Få invitasjon på SMS eller e-post

Vi legger fortløpende ut nye webinarer i kalenderen. Ønsker du informasjon om webinarer på sms eller e-post?

Nyhetsbrev om webinar på: