Verv og vinn

IOGT har som mål å verve 500 nye medlemmer det neste året. Og til det trenger vi din hjelp

Vi vil snart lansere en ny vervekampanje for å legge til rette for at du kan verve venner og kjente eller stå på stand. Det blir både vervepremier og nytt vervemateriell som viser alle fordelene de du vil verve har av å være med i IOGT.

Allerede nå vil du få et vervepoeng for hver person du verver, som du senere kan bytte i flotte premier, som feks IOGT-sokker, IOGT-paraply, gavekort på alkoholfri drikke, boksjekk, en helg på en av våre hytter, eller et Kindel-lesebrett.

Når vi vervemålene er du også med i trekningen av en spennende reise med FORUT til Sri Lanka, eller GAPC-konferansen i Sør-Afrika. 
Mer informasjon om vervekampanjen kommer snart, men det er bare å begynne å samle poeng. 

De du verver registrerer seg i innmeldingsskjemaet. For å sikre at vervepoengene dine blir registrert, send en e-post til iogt@iogt.no og fortell hvem du har vervet

Innmeldingsskjema

IOGT skal være en av Norges viktigste ruspolitiske organisasjoner

Det er et av hovedmålene i arbeidsplanen. Det er mye som gjør en organisasjon viktig. Antallet medlemmer og støttespillere, aktive medlemmer, synlighet i samfunnsdebatten, troverdighet, at vi oppfattes som relevante og kompetente på det vi gjør. Størrelse betyr ikke alt, men å engasjere mange mennesker gir legitimitet til organisasjonens arbeid. Det er derfor i perioden en prioritert oppgave å verve medlemmer og finne nye måter å aktivisere frivillige på.

Hva trenger du for å verve?

På landsmøtet ble vi enige om at vi sammen skulle prøve å verve 500 nye medlemmer i året. Vi vil veldig gjerne høre dine meninger og ønsker og hva som kan gjøre det enklere for deg å få flere med i det viktige arbeidet for å redusere alkoholens skadevirkninger. Send en e-post til iogt@iogt.no hvis du ønsker å være med å verve og trenger noe materiell eller ønsker å komme i kontakt med andre i ditt lokalmiljø som du kan verve sammen med.

10.00 15. august - 17.00 19. august 2022

Standsplass 5 i Nedre Tyholmsvei

18.00-20.00 15. august 2022

IOGT Huset, Nygaten 3, 4838 Arendal

13.00-14.30 16. august 2022

IOGT Huset, Nygaten 3, 4838 Arendal

11.00-14.00 23. august 2022

Øvre Torv i Kristiansand

14.00-19.00 26. august 2022

Scandic parken i Ålesund

Nyheter

Med legalisering i flere amerikanske delstater, og en gryende debatt om legalisering av cannsbis i Europa har det vokst opp en industri med sterke økonomiske interesser i fortsatt liberalisering. 

Regjeringen foreslår kutt i internasjonal innsats mot alkoholskader, psykisk uhelse og andre ikke-smittsomme sykdommer. IOGTs bistandsorganisasjon, Forut, reagerer kraftig.

Den 27. mai vedtok WHO en ny global handlingsplan for å redusere alkoholskader. Øystein Bakke, seniorrådgiver i Forut forteller hva den inneholder og hvordan den skal brukes.