Praktisk informasjon

Her finner du priser og program og annen praktisk informasjon. Denne artikkelen vil oppdateres frem mot møtet. 

Påmelding: Alle som skal delta på landsmøtet må melde seg på via påmeldingsskjemaet

Adresse/Ankomst: Åsane folkehøgskole i Bergen, Hylkjeneset 108 (IOGTs folkehøgskole https://aasane.fhs.no/)
Kommer du med fly tar du flybussen eller bybanen til Bergen busstasjon. Kommer du med tog til Bergen stasjon er det gangavstand til busstasjonen. 
Fra Bergen busstasjon tar du buss 300 (Knarvik), 310 (Frekhaug) eller 36 (Hordvik) til Hylkje. Bussen tar en halvtime fra sentrum. Fra Hylkje buss-stopp er det en liten spasertur på 15-20 minutter i litt bakkete terreng opp til skolen. Ta kontakt om du har behov for transport fra buss-stoppet på Hylkje.

Priser:
Overnatting i dobbeltrom pr.pers, inkl. full pensjon. kr.2.000,-
Overnatting i enkeltrom, inkl. full pensjon. Kr. 2.200
Deltakelse på alle arrangementer uten overnatting: kr.1.500.-
Kun festmiddag, kulturarrangement, kaffe lørdag: 400.- 

IOGT dekker rimeligste praktisk gjennomførbare reise. Om du er i tvil om reisen du planlegger vil bli dekket, kan du ta kontakt med generalsekretær cecilie.widnes@iogt.no

Ta kontakt med oss på iogt@iogt.no om du har spørsmål.

Hvem kan delta:

Landsmøteforhandlingene er åpne for alle og alle medlemmer har talerett på møtet. 

I tilknytning til landsmøtet arrangerer vi også på lørdag en festmiddag og teaterforestilling for alle medlemmer, frivillige og ansatte i organisasjonen. De som kun skal delta på dette kan krysse av for det i påmeldingsskjemaet.

Avdelinger, områder og regioner i IOGT har rett til representasjon. Hver avdeling som er aktiv og har sendt inn årsmelding for 2020 kan stille med en delegat. Hver region har 3 delegater. Innkalling med sakliste og oversikt over hvor mange representanter hvert område har sendes ut til kontaktpersonene i områdene. 

Ifølge vedtektene våre må kontingenten være betalt for inneværende år for å utløse medlemsrettigheter (før betalingsfristen utløper er det tilstrekkelig å ha betalt kontingent for foregående år.). Medlemmer som skal velges til delegater må ha betalt kontingent for å bli valgt som delegat.

Program:

Se fullt program her.

Overnatting:

Rommene har grei standard med bad og toalett ute på gangen (to rom deler bad). Sengetøy eller håndklær finnes på rommet.

Reise og reiseregning:

Reiseregningsskjema

Vi dekker billigste reisemåte.

Vi vil gjerne vite når og hvordan dere kommer. Det kan være aktuelt å organisere felles transport dersom mange kommer samtidig.
Det blir felles buss fra skolen til flyplassen, via Bergen sentrum, på søndag kl. 13.45. Vi ber om at ingen booker fly før kl. 16.00 på søndagen eller reiser før etter møtetslutt kl. 13. Vi har tidligere opplevd at avslutningen av landsmøtet blir punktert av at flere reiser før møtet er slutt. Dersom du er nødt til å dra før, ber vi om at du tar kontakt med oss god tid i forkant.  

Pakking:

Det er ingen kleskoder under landsmøtet, men mange synes det er hyggelig å pynte seg litt opp til festmiddagen. Det er også anledning til å bade på stranden ved skolen, så om du vurderer å prøve deg på et vestlandsbad, kan det være fint å ta med badedrakt.
Sengetøy og håndkler finnes på rommene, så det trenger du ikke å tenke på. 

Delegater:

Sakspapirer sendes ut til de som er påmeldt. Sakspapirer på papir vil bli gjort tilgjengelig på møtet. 
Vi minner om at alle representanter må ha betalt kontingenten sin for å bli godkjent som representant.

20.00-21.00 26. september 2023

Zoom - meld deg på for å få tilsendt lenken

10.00 4. oktober - 15.00 6. oktober 2023

Tallin, Estland

12.00-15.00 25. oktober 2023

Biblioteket i Bodø - Stormen

12.00-18.00 28. oktober 2023

Parkveien 41a, Oslo

Nyheter

Hvordan skal IOGT se ut når vi går inn i feiringen av IOGTs 150-årsjubileum i 2027? Vi sparker i gang fornyelsesprosessen med en liten undersøkelse blant medlemmer og frivillige.

Til undersøkelsen

Unge som har det bra og har noe å drive med, ruser seg mindre. Derfor trenger vi lokalpolitikere som vil satse på fritidsaktiviteter til barn og ungdom. Frivillige bruker "Er du enig?"-kampanjen til å spørre kommunepolitikerne hva de vil gjøre. 

IOGT Norge er en av 45 medlemsorganisasjoner i Eurocare. I juni var det årsmøte og konferanse i Europaparlamentet, og Karin Vilming representerte IOGT der.