Påmelding Landsmøtet 2023

Din kontaktinformasjon

Er du delegat?


Overnatting:

Dersom du har krysset av for dobbeltrom; skriv i kommentarfeltet under hvem du ønsker å dele rom med.


Reise

Vi vil gjerne vite når og hvordan dere kommer til landsmøtet.
Det kan være aktuelt å organisere felles transport dersom mange kommer samtidig. Dersom du ikke vet hvordan du vil reise til landsmøtet ennå, lar du dette feltet stå åpent, og sender denne informasjonen senere.
Det blir felles buss tilbake fra skolen til flyplassen, via Bergen sentrum, på søndag kl. 13.45. Vi ber om at ingen booker fly før kl. 16.00 på søndagen eller planlegger å reise før etter møtetslutt kl. 13.
 

Andre kommentarer?

17.00-23.00 22. juni 2024

Nesodden, Kirkevik

Nyheter

IOGTs bistandsorganisasjon FORUT har signert en ny rammeavtale med Norad på over 200 millioner kroner. Pengene skal FORUT bruke på å gjøre verden tryggere for barn.

- Snart vert det stabilt varmare i vêret får vi tru. Då er det å håpe at born og vaksne kan vere i sommarfint samvær både ute og inne. Dette skriv Per-Arne Lillebø, Hjørdis Almelid Vikenes i avisa Vestlandsnytt. Dei er engasjerte i kampanjen "Fyll ferien".

Landsmøtet bestemte i fjor at IOGT skulle gjennomføre en grundig gjennomgang av seg selv for å kunne stå frem som en sterkere organisasjon i 2027. Da er det 150 år siden IOGT ble stiftet i Norge.

Fremtidskonferansen 2024