Spør en politiker

Send et av spørsmålene til en politiker i kommunen din på melding eller e-post, eller tagg en politiker eller et parti når du deler i sosiale medier. Får du noe svar? 

Tips oss gjerne på facebook eller e-post iogt@iogt.no eller tagg @iogtinorge hvis du deler på Facebook eller Instagram.

På kommunen eller partienes hjemmesider kan du ofte finne politikernes e-postadresser. Mange lokalpolitikere har også en egen profil/side på facebook der du kan sende dem melding. Du kan også legge ut et spørsmål på din egen profil og tagge en politiker eller et parti.

Du kan klikke på hver av påstandene for å lese mer om hvordan politikerne kan gjøre, og hvilke oppfølgingsspørsmål du kan stille. 

Alle påstander

9.00-15.00 19. mars 2024

Følg seminaret på nett eller delta fysisk på Litteraturhuset i Oslo

18.00 7. juni - 15.00 9. juni 2024

Åsane folkehøgskole i Bergen

17.00-19.00 16. juni 2024

Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate 5 i Oslo

Nyheter

Bli med på fem spennende dager tur i rusfritt fellesskap 4.-9. september 2024. En tur full av god mat, severdigheter, besøk til småprodusenter, kulturopplevelser med blant annet besøk til Pompei og landsbyfesten Festa del’Uva – og selvsagt hyggelig samvær.

Den politiske avdelingen på kontoret er nå godt i gang med å engasjere seg og påvirke lokal alkoholpolitikk.

Forut er IOGTs egen bistandsorganisasjon. 16. juni inviterer Forut og IOGT Bryn til en hyggelig inspirasjonssamling  i Oslo med underholdning og historier fra FORUTs arbeid for trygge barn.