Podcasten Sterk&Klar er lansert

Nå er IOGT sin podkast som gir kunnskap om ungdom i dagens samfunn og nyttige verktøy til foreldre lansert

IOGT sitt program Sterk&Klar støtter og veileder foreldre i å tilrettelegge for en rusfri ungdomstid. Nå er podkasten Sterk&Klar lansert, og du finner den der du hører på podkast – for eksempel Spotify eller Apple podcast.

Podkasten tar opp tema som er relvante for foreldre og andre voksne med ansvar for barn og unge. Hver episode er en samtale med fagpersoner innenfor sitt felt. Første sesong er sju episoder, med gjester som blant annet Anders Bakken fra OsloMet og Ungdata, Arne Klyve om foreldrerollen, Kirsten Resaland om hvordan snakke med ungdom om vanskelige ting.

Første sesong er sju episoder, og vi er allerede i gang med å planlegge sesong to. Har du tips til hva du vil høre om i podkast-serien? Send en epost til iogt@iogt.no

18.00 7. juni - 15.00 9. juni 2024

Åsane folkehøgskole i Bergen

17.00-19.00 16. juni 2024

Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate 5 i Oslo

Nyheter

IOGTs foreldreundersøkelse 2024 ble lansert på Sterk&klars fagdag i Oslo 19. mars. Spørreundersøkelsen har spurt foreldre til ungdommer mellom 12 og 17 år om hva de tenker, mener og er bekymret for når det gjelder sin egen ungdom og alkohol. 

Nå er IOGT sin podkast som gir kunnskap om ungdom i dagens samfunn og nyttige verktøy til foreldre lansert

Bli med på fem spennende dager tur i rusfritt fellesskap 4.-9. september 2024. En tur full av god mat, severdigheter, besøk til småprodusenter, kulturopplevelser med blant annet besøk til Pompei og landsbyfesten Festa del’Uva – og selvsagt hyggelig samvær.