AVLYST! 100-års jubileum flyttet. Men vanlig St.Hansfeireing på Kirkevik 17.00 søndag den 23.

17.00-23.00 22. juni 2024

Sted: Nesodden, Kirkevik

Årets happening i region Øst vil skje 22. juni på Kirkevik, Nesodden! De fleste på Østlandet feirer ikke skikkelig St. Hans, og enda færre er på 100-årsjubileum. Vi slår sammen begge deler og ønsker velkommen til sommerens flotteste kveld!

Påmelding

Nå er det 100 år siden det nydelige stedet ble kjøpt. Det må feries!  Både IOGT-medlemmer, tidligere NGU/Juvente-medlemmer, og mange andre har gode minner fra feriehjemmet Kirkevik, og er det en gang man skal ta turen tilbake så er det 22. juni.

Det er på denne perlen av et sted vi pleier å feire St. Hans den 23. juni, men i år slår vi denne feiringen sammen med jubileet og holder sommerens store arrangement lørdag 22. juni slik at enda flere får anledning til å komme.

Det blir god stemning, mimring, pølser, is og brus, aktiviteter, sommermusikk, gamle kjente, glade barn, leker, St.Hans-bål ved sjøen og mere til. 

En tipp-topp kveld ved fjorden der vi håper du kommer!

Det er lov å ta med seg noen, men meld på alle. 

Det er helt i orden å komme fra kl 16.00, men vi begynner offisielt kl 17.00 og starter med spising. 

Værforbehold ved regn. I så fall sender vi alle påmeldte informasjon.

 

Påmeldingsfrist: 18. juni

 

Komme seg dit: 

Dere som kommer med bil oppfordres til å parkere ved Gamle Nesodden kirke siden det er veldig lite parkering. Ikke minst håper vi folk med plass i bilen prøve å være behjelpelig med å kjøre de som har litt vanskelig for å gå ned til Kirkevik. 

Skulle det være noe du lurer på, ikke nøl med å kontakte  Regionkonsulent Per Jørgen: 917 98 938 / per.jorgen@iogt.no

Kollektivt: 

Det er en fin tur med båt og buss til Nesodden som tar 38 min + gange.  Ferje B10 fra Aker Brygge til Nesoddtangen. Når dere kommer til Nesoddtangen står bussen og venter. Gå på buss 560 mot Hasle. Gå av på Nesodden Kirke og gå til Kirka. Følg grusveien til venstre for Kirka helt til enden. Ca 2 km. 

Om du kan gå på sti gjennom skogen og vil gå den korte raske vegen går du av på stoppestedet Torget (rett før Nesodden kirke). Drøye 5 minutter å gå. Om du ikke kan veien, hør fra deg til 917 98 938 for nærmere beskrivelse. 

Møteplaner for de avdelingene som har slike program: