Si din mening om webinarene

Vi trenger din mening om IOGTs nettmøte-tilbud. Vi trekker tre vinnere blant de som svarer på undersøkelsen, som får velge mellom hengekøye eller universalgavekort.

Start undersøkelsen

Siden høsten 2020 har IOGT invitert til åpne nettmøter/webinarer med ulike temaer på mandagskveldene, og det er på tide å evaluere tilbudet.

Bakgrunn

Mange steder i landet har IOGT-avdelinger og -områder vanligvis jevnlige møter for medlemmer og andre interesserte i lokalmiljøet. I forbindelse med Korona-pandemien falt dette tilbudet bort.

IOGT valgte da å starte opp med nettmøter på mandagskveldene, som et sosialt møtepunkt for IOGTs medlemmer og frivillige og sørge for faglig påfyll og informasjon om saker vi jobber med.

Webinarene har sørget for at vi de siste årene har hatt et tilbud til alle medlemmer, uansett hvor de bor i landet, og at engasjerte medlemmer kan møte folk med felles interesser fra andre deler av landet. At det finnes et jevnlig tilbud om aktivitet for alle kan gjøre det enklere å verve medlemmer.

Nesten 500 ulike mennesker har deltatt på et eller flere IOGT-webinarer det siste året.

Her er noen eksempler på temaer vi har tatt opp:

  • «Hvordan jobbe lokalpolitisk?»
  • «Narkotikasituasjonen i USA og Canada»
  • «For og med kvinner. 150 år med kamp mot skader fra alkoholbruk»
  • «Styre og stab i IOGT - hvem er de og hva gjør de?»
  • «Hva er anonyme alkoholikere?»
  • «Forebygging og foreldresamarbeid»
  • «Alkohol og kreft»
  • «IOGT-Livsglede: Betydningen av å være til stede her og nå»
  • «NoLo-trenden - positiv forbrukermakt eller utfordring for reklameforbudet?»
  • «Hvite julenøtter»

Se full oversikt over tilbudet

Nå er alle restriksjoner rundt fysiske møter opphevet og avdelinger og områder har gjenopptatt sine møter. Vi vil gjerne ha din mening om nettmøte-tilbudet når vi nå skal planlegge aktiviteter til høsten.

Svar og vinn:

Vi trekker tre vinnere blant alle som svar, som får velge mellom hengekøye eller et universal-gavekort på kr 300,-.
Alle medlemmer, frivillige og andre som er engasjert i IOGTs arbeid er velkommen til å svare på undersøkelsen. Undersøkelsen tar mellom 1 og 3 minutter.

Start undersøkelsen

Nyheter

Vi trenger din mening om IOGTs nettmøte-tilbud. Vi trekker tre vinnere blant de som svarer på undersøkelsen, som får velge mellom hengekøye eller universalgavekort.

Start undersøkelsen

Regjeringen foreslår kutt i internasjonal innsats mot alkoholskader, psykisk uhelse og andre ikke-smittsomme sykdommer. IOGTs bistandsorganisasjon, Forut, reagerer kraftig.

Den 27. mai vedtok WHO en ny global handlingsplan for å redusere alkoholskader. Øystein Bakke, seniorrådgiver i Forut forteller hva den inneholder og hvordan den skal brukes.