Mandagswebinar: Rusreformen og foreldreoppropet

18.00-19.00 22. mars 2021

Har du fått med deg regjeringens forslag til rusreform?

Regjeringen har nylig lagt frem et forslag til hvordan vi kan avkriminalisere narkotika i Norge. Forslaget går lenger enn hva en har gjort i andre europeiske land. Vi er redd forslaget vil føre til at flere unge vil bruke narkotika.

Meld deg på, så sender vi en påminnelse og lenke til webinaret.

Mandag 22. mars kl. 18-19

IOGT har sammen med andre organisasjoner opprettet et opprop, der vi oppfordrer folk til å skrive under på at de ikke ønsker denne rusreformen. Vi ønsker å styrke dagens forebyggende lovverk, og mener at det er behov for en helt annen rusreform. Les mer og skriv under på foreldreoppropet.no

Over 21 000 personer har allerede skrevet under på oppropet. Det er stor motstand mot forslaget, men mange politikere har fortsatt ikke bestemt seg for hva de vil stemme. Det er viktig at vi mobiliserer nå før det er for sent. Skriv under på oppropet og engasjer deg i arbeidet mot dette ruseksperimentet med ungdommene våre. 

Synes du debatten er komplisert? I dette IOGT-webinaret er rusreformen tema. Vi vil gi en rask oppsumering av hva forslaget innebærer, hvilke problemer vi ser og hvordan iogt jobber mot dette forslaget og for en annen rusreform og en styrking av dagens forebyggende lovverk. Du kan stille dine spørsmål og få hjelp med å finne argumenter

Dette er en viktig debatt og vi trenger også din stemme, enten du snakker med venner og familie eller diskuterer på twitter. 

Meld deg på:

Send meg informasjon om alle IOGTs webinarer på:

Få invitasjon på SMS eller e-post

Vi legger fortløpende ut nye webinarer i kalenderen. Ønsker du informasjon om webinarer på sms eller e-post?

Nyhetsbrev om webinar på: