AVLYST: IOGT-mandag: IOGTs nye vervekampanje

18.00-20.00 23. mai 2022

Sted: IOGT-huset, Torggata 1 i Oslo eller digitalt via zoom

Dette møtet er dessverre avlyst.

Vi har som mål å verve 500 medlemmer i året. Og til det trenger vi din hjelp. På dette møtet får du høre hvordan vi legger til rette for at du kan verve venner og kjente eller stå på stand. Du vil få en sniktitt på vervepremiene som snart vil bli lansert og på det nye vervemateriellet som viser alle fordelene de du vil verve har av å være med i IOGT.

Vi skal være en av Norges viktigste ruspolitiske organisasjoner

Det er et av hovedmålene i arbeidsplanen. Det er mye som gjør en organisasjon viktig. Antallet medlemmer og støttespillere, aktive medlemmer, synlighet i samfunnsdebatten, troverdighet, at vi oppfattes som relevante og kompetente på det vi gjør. Størrelse betyr ikke alt, men å engasjere mange mennesker gir legitimitet til organisasjonens arbeid. Det er derfor i perioden en prioritert oppgave å verve medlemmer og finne nye måter å aktivisere frivillige på.

Hva trenger du for å verve?

På landsmøtet ble vi enige om at vi sammen skulle prøve å verve 500 nye medlemmer i året. Vi vil veldig gjerne høre dine meninger og ønsker og hva som kan gjøre det enklere for deg å få flere med i det viktige arbeidet for å redusere alkoholens skadevirkninger. 

mandag 23. mai kl. 19.00 (middag kl. 18 i Oslo)

Møte fysisk i Oslo

Vi serverer middag kl. 18, og oppfordrer alle som har mulighet til å delta fysisk i Oslo til å delta sammen med oss i IOGT-huset i Torggata 1.
Gi beskjed til Mona på telefon  97485852 - så fort som mulig om du vil ha middag (gratis), slik at vi kan beregne matmengde.

Digitalt møte via Zoom

Alle våre mandagsmøter sendes via zoom, slik at alle har mulighet til å delta digitalt. Lenken til zoom-møtet sendes automatisk ut på e-post når du melder deg på (her er det ingen påmeldingsfrist).

Webinarene våre legges opp som møter med både foredrag og dialog, og vi setter pris på at dere har kamera på under møtet, så vi kan se hverandre. 

Gratis og åpent for alle

Møtene er gratis og åpne for alle, både medlemmer, frivillige og andre. 

Få invitasjon på SMS eller e-post

Vi legger fortløpende ut nye webinarer i kalenderen. Ønsker du informasjon om webinarer på sms eller e-post?

Nyhetsbrev om webinar på: