Ledig stilling som daglig leder ved Karmøy Frivilligssentral

Fast stilling som daglig leder med mye rom for selvstendig arbeid, og utviklingen av aktiviteter. 

IOGT driver en frivillighetssentral i Skudeneshavn på Karmøy, og ser nå etter en ny daglig leder. Stillingen tilbyr mye selvstendig arbeid, utstrakt kontakt med frivillige, kommune og næringsliv, samt utvikling av aktiviteter. Stillingen er fra 15.05.2019, og søknadsfrist er 20. desember. Se også Facebook-siden til sentralen.

Les utlysningsteksten her: 

DAGLIG LEDER
Karmøy Frivilligsentral IOGT

Da vår daglige leder gjennom mange år, går av med pensjon er det ledig 100% fast stilling som daglig leder ved frivilligsentralen i Skudeneshavn, med virkning fra 15.05.2019. Karmøy Frivilligsentral IOGT ønsker å være en aktør som skaper kontaktmellom mennesker og bistår til å skape et varmere og tryggere samfunn. Sentralen er et viktig møtepunkt for innbyggerne i Skudeneshavn i tillegg til å arrangere og koordinere flere aktiviteter i hele kommunen.

Ansvar og oppgaver
Daglig leder blir ansvarlig for driften av sentralen og svarer direkte til styret. Den som ansettes skal ha oversikt over sentralens økonomien, utvikle og følge opp de ulike aktivitetene, ha oversikt og ansvar for frivillige, samt kontakt med kommunen og det lokale næringslivet. Det vil i samarbeid med den som blir ansatt, utarbeidet arbeidsbeskrivelse.

Kvalifikasjoner
Det er ingen krav om formell utdanning, men søker må ha god skriftlig framstillingsevne, god forståelse for økonomi og kunne se sammenhengen mellom individet og samfunnet. Erfaring fra organisasjonsarbeid og evne til å kunne motivere frivillige er viktig. Vi ser gjerne at du har ledererfaring.

Egenskaper
Stillingen er selvstendig og krever at den som blir ansatt kan organisere sin egen arbeidsdag. Daglig leder må være lærevillig og kunne følge utviklingen i samfunnet, samt kunne fange opp endringene i det frivillige engasjementet. Andre stikkord kan være: Løsningsorientert, kreativ, raus og ha evnen til å kunne se det enkelte menneskes behov. Daglig leder må kunne fylle kravene til medlemskap i organisasjonen.

Lønn etter avtale og ordnede arbeids- og pensjonsvilkår. Ytterligere opplysninger om stillingen fås ved å henvende seg til styreleder Odd Kjell Ingvaldsen på telefon 915 85 939.

Søknad med CV sendes innen 20.12.2018 til Karmøy Frivilligsentral IOGT, iog-friv@online.no

17. desember 11:00

Coop Extra Finnsnes

18. desember 10:00

Holmlia senter, Oslo

18. desember 13:00

Torggata i Oslo (utenfor nr 1 - veg glassmagasinet)

19. desember 10:00

Holmlia senter, Oslo

19. desember 11:00

K1 - senteret/Nerstranda i Tromsø

Nyheter

Lurer du på kva drikke du skal velje til julematen? Det er mykje godt å velje i, her presenterer me tips til diverse juleretter.

Er du frivillig eller medlem i IOGT og opptatt av forebygging og ruspolitikk? Lurer du på hvordan du kan påvirke politikken i din kommune? Da er dette seminaret for deg!

Fast stilling som daglig leder med mye rom for selvstendig arbeid, og utviklingen av aktiviteter.